Disclaimer

1. NU OFERIM SFATURI

1.1 NU trebuie să întârziați niciodata să solicitați sfatul unui medic veterinar cu drept de liberă practică în cadrul unui cabinet veterinar autorizat. NU luați în considerare informațiile medicale veterinare oferite pe site-ul nostru și NU întrerupeți/ NU modificați tratamentul medical al animalului dumneavoasră de companie în baza informațiilor de pe site-ul nostru.
1.2 Site-ul nostru conține informații medicale veterinare generale.
1.3 Informațiile medicale veterinare nu sunt sfaturi, nu trebuie tratate ca atare și nu înlocuiesc o consultație de specialitate realizată de către un medic veterinar cu drept de liberă practică și în cadrul unui cabinet veterinar autorizat.
1.4 Orice decizie legată de un tratament sau intervențe la care trebuie supus animalul dumneavoastra de companie trebuie luată numai în baza unei consultații realizate de către un medic veterinar cu drept de liberă practică și numai în cadrul unui cabinet veterinar autorizat.

2. NU OFERIM GARANȚII

2.1 Informațiile medicale de pe site-ul nostru sunt furnizate fără declarații și fără garanții, exprese sau implicite.
2.2 Nu garantăm sau nu susținem faptul că informațiile medicale de pe acest site web:
(a) vor fi permanent disponibile;
(b) sunt precise, complete, actuale sau se aplică în orice situație posibilă.

3. NU OFERIM ASISTENȚĂ MEDICALĂ PRIN CONȚINUTUL PAGINILOR

3.1 Nu trebuie să vă bazați pe informațiile de pe site-ul nostru ca o alternativă la consultarea animalului dumneavoastră de companie de către un medic veterinar cu drept de liberă practică, în cadrul unui cabinet veterinar autorizat.
3.2 Dacă aveți întrebări specifice cu privire la orice problemă medicală, trebuie să vă adresați direct unui medic veterinar cu drept de liberă practică și să solicitați o consultație pentru animalul dumneavoastră de companie într-un cabinet veterinar autorizat.
3.3 Dacă credeți că este posibil ca animalul dumneavoastră de companie să sufere de orice afecțiune, trebuie să căutați imediat asistență medicală veterinară într-un cabinet veterinar autorizat.

4. CARACTERE INTERACTIVE

4.1 Site-ul nostru include funcții interactive care permit utilizatorilor să comunice cu noi.
4.2 Luați la cunoștință faptul că, datorită caracterului limitat al comunicării prin intermediul funcțiilor interactive ale site-ului nostru web, orice asistență pe care ați putea-o primi folosind aceste caracteristici este probabil incompletă și nu trebuie să vă bazați pe aceasta.
4.3 Orice asistență pe care o puteți primi utilizând funcțiile interactive ale site-ului nostru nu constituie un sfat specific și, în consecință, nu trebuie să vă bazați pe aceasta fără o confirmare independentă.

5. LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

1.1 Nimic din acest disclaimer:
(a) nu va limita sau exclude orice răspundere a dumneavoastră pentru decesul sau vătămarea corporală a animalului de companie rezultată din neglijența dumneavoastră;
(b) nu va limita sau exclude orice răspundere a dumneavoastră pentru fraudă sau denaturare frauduloasă.