DESPRE NEST

Despre NEST

Conceptul de NEST a plecat de la o pasiune. Cea pentru animăluțele mici, cu sau fără companion uman.

Promotorul NEST a fost Mădălina (Roșca) Burlacu, medic veterinar cu o experiență de peste 10 ani în practica animalelor de companie. Pe parcursul carierei și a dezvoltării profesionale, Mădălina a urmat diverse specializări, și-a desfășurat activitatea în clinici și spitale universitare de renume, precum și practici private, naționale și internaționale.

Scopul principal a fost și este de a veni cu informații noi și avizate în întâmpinarea iubitorlilor de căței și pisici, ce își doresc să învețe cum să-și îngrijească mai bine animăluțele.  De ce? Pentru că animăluțele de companie sunt responsabilitatea noastră, iar o îngrijire corectă le poate asigura o viață fericită, cât mai lungă și mai sănătoasă.

Un alt scop este acela de a ajuta iubitorii de animale să înțeleagă de ce medicul veterinar prescrie anumite tratamente, importanța medicinei preventive și rolul controalelor anuale, chiar și în cazul animăluțelor aparent sănătoase.

NEST SHOP

NEST SHOP este locul în care experiența dobândită peste ani este pusă, la propriu, la dispoziția deținătorilor de animale de companie prin produse de cea mai bună calitate, cele mai multe naturale, și cu rezultate dovedite clinic la nivel mondial.

Experiența NEST și numărul mare de cazuri examinate și tratate până în prezent ne-au dovedit că rezultatele tratamentelor pot fi mult mai bune și mai rapide atunci când anumite produse sunt utilizate impreună. Astfel, NEST SHOP  a pregătit diverse pachete create special pentru obținerea unor rezultate optime în afecțiuni dermatologice, metabolice, degenerative sau alte boli.

   NEST SHOP donează 3% din valoarea comenzii tale pentru intervenții, tratamente și proceduri de   adopție ale animăluțelor fără adăpost.

  Deși majoritatea produselor sunt naturale, iar efectele secundare sunt extrem de rare și de cele mai multe ori, ușoare, este bine ca orice produs      achiziționat de pe NEST SHOP, să fie aprobat în prealabil de medicul veterinar al fiecărui animăluț.

   Pentru întrebări sau pentru a propune un subiect, puteți trimite un e-mail la: petclub.ro@gmail.com

NEST