TERMENI ȘI CONDIȚII

1. TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1.1. Website-ul – se referă la domeniul https://nestvet.ro și subdomeniile acestuia;

1.2 Conținutul website-ului – reprezintă toalitatea informațiilor (articole de blog, imagini, bunuri și servicii, tarife practicate de vânzător, etc.) și totalitatea produselor de pe website ce pot fi accesate și vizualizate prin intermediul unui dispozitiv electronic;

1.3. Clientul – este persoana fizică sau juridică care solicită acces la informații și newslettere, puse la dispoziție de către https://nestvet.ro (prin e-mail, social media, telefonic, etc.).

De asemenea, clientul este persoana fizică sau juridică care în baza unui formular de înregistrare din cadrul https://nestvet.ro își crează și utilizează un Cont de utilizator pe platforma https://nestvet.ro ;

Clientul se poate abona la Newsletter și fără a crea un cont de utilizator, prin înscrierea adresei de e-mail și după exprimarea acordului pentru Termenii și Condițiile websiteului, în secțiunea special creată în acest scop pe websiteul https://nestvet.ro .

1.4. Cumpărătorul – este persoana fizică sau persoana juridică ce se înregistrează cu un cont sau nu pe websiteul https://nestvet.ro , care plasează o comandă și care achită contravaloarea unor bunuri sau servicii existente pe websiteul https://nestvet.ro ;

1.5. Contul de utilizator – este secțiuna din website-ul https://nestvet.ro, prin intermediul căreia, după introducerea unei adrese de mail și stabilirea unei parole, Clientul sau Cumparatorul are posibilitatea de a se abona la newsletterul lunar, de a plasa comenzi, precum și posibilitatea de a salva istoricul Clientului, respectiv Cumpărătorului, însemnand aici, comenzi, facturi fiscale, retururi etc.

1.6. Vânzătorul – este https://nestvet.ro, reprezentant al firmei S.C. NEST VET S.R.L., cu sediul în Str. Neagoe Basarab, Nr. 42, Com/Sat Valea Lupului, Județul Iași, identificat la Registrul Comerțului Iași cu numărul J22/289/2016 și CUI 35580466;

1.7. Magazinul on-line reprezintă secțiunea special amenajată în structura website-ului și semnalată cu denumirea PET-SHOP. Această secțiune cuprinde bunuri și servicii, semnalate ca atare, cu descriere completă și costuri aferente, pe care Clientul, Respectiv Cumpărătorul le poate achiziționa contra-cost prin plasarea unei comenzi on-line.

1.8. Newsletterul face referire la o campanie de informare periodică prin articole de blog sau promovarea de produse în scop comercial, pe o perioadă limitată de timp, stabilită de către Vânzător.

Newsletter-ul se transmite periodic clientului telefonic (sms) sau prin intermediul poștei electronice. Clientul poate accesa aceste informații prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

2. TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA ȘI PROTEJAREA DATELOR

2.1. INFORMAȚIILE CU CARACTER PERSONAL

Prin apăsarea butonului de confirmare a abonării sau a celui de finalizare a comenzii, Clientul, respectiv Cumpărătorul declară că este de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE website-ului, și aprobă de bună voie procesarea și utilizarea tuturor datelor înscrise în formular, precum și stocarea acestora în baza de date a website-ului, respectiv a Vânzătorului.

2.2. SCOPUL COLECTĂRII DATELOR

Conform regulamentului (UE) 2016/679 al PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI CONSILIULUI EUROPEI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Vânzătorul are obligația de a administra datele personale furnizate de către Client, respectiv Cumpărător, numai în condiții de siguranță și în scopurile comunicate Clientului sau Cumparatorului, în cazul de față acestea fiind menționate în punctele 2.2.1. – 2.2.5.

2.2.1. Trimiterea de informații privind promoțiile și produsele promovate de către vânzător;

2.2.2. Trimiterea de newslettere și articole publicate în secțiunea de blog a website-ului https://nestvet.ro ;

2.2.3. Informarea Clientului, respectiv Cumpărătorului cu privire la situația contului creat de acesta pe website-ul https://nestvet.ro;

2.2.4. Confirmarea, anularea, livrarea sau returul comenzilor efectuate de către Client, respectiv Cumpărător pe website-ul https://nestvet.ro;

2.2.5. Efectuarea cercetării de piață, respectiv solicitarea unui feed-back privind satisfacția Clientului, respectiv Cumpărătorului, în legătură cu serviciile și produsele promovate și furnizate de către Vânzător.

2.3. SALVAREA ȘI UTILIZAREA DATELOR

Clientul se poate abona la newsletter sau iși poate crea un cont în secțiunea predefinită a website-ului https://nestvet.ro.

Datele sunt salvate după fiecare abonare cu scopul de a trimite prin intermediul poștei electronice newsletter-ul la care clientul s-a abonat.

Datele sunt salvate după fiecare comandă plasată, pentru a livra bunurile și serviciile comandate de către Client, respectiv Cumpărător pe website-ul https://nestvet.ro.

2.4. SIGURANȚA DATELOR CLIENTILOR ȘI CUMPĂRĂTORILOR

Toate datele cu caracter personal furnizate de către Client, respectiv Cumpărător, Vânzătorului, fie la abonarea la newsletterul lunar, fie la plasarea unei comenzi pe websiteul https://nestvet.ro, vor rămâne strict în baza de date a vânzătorului, iar acestea sub nicio fromă nu vor fi împărtășite cu niciun terț fără a solicita în prealabil acordul Clientului, respectiv Cumpărătorului.

În scopul livrării sau returnării bunurilor comandate pe websiteul https://nestvet.ro, Vânzătorul va comunica datele Cumpărătorului, însemnănd aici: nume complet, adresa de livrare, număr sau numere de telefon, către firmele de curierat cu care Vânzătorul colaborează sau alte persoane implicate strict în livrarea comenzii.

2.5. DREPTURILE CLIENTULUI, RESPECTIV CUMPĂRĂTORULUI PRIVIND STOCAREA DATELOR

Clientul, respectiv Cumpărătorul are dreptul de a solicita gratuit actualizarea sau ștergerea datelor personale din baza de date a Vânzătorului și de a sista stocarea datelor în scopurile prevăzute la punctele 2.2.1. – 2.2.5.

Actualizările sau eliminarea datelor cu caracter pesonal din baza de date a terților pentru care Clientul, respectiv Cumpărătorul și-a dat de bună voie acordul, trebuie solicitată de acesta din urmă prin notificări clare transmise către respectivii terți.

3. TERMENI ȘI CONDIȚII MAGAZIN ON-LINE

3.1. Bunurile și serviciile magazinului online reprezintă totalitatea produselor sau serviciilor semnalate ca atare disponibile pe https://nestvet.ro, și mentionațe ulterior de către Client, respectiv Cumpărător în Comanda plasată prin intermediul website-ului https://nestvet.ro;

Bunurile și serviciile vor fi furnizate de către Vânzator, Cumparatorului, numai după ce Vânzătorul verifică disponibilitatea stocurilor, confirmă comanda telefonic sau prin intermediul poștei electronice, și numai după ce Cumpărătorul achită integral contravaloarea bunurilor comandate.

3.2. Informațiile legate de bunurile și serviciile promovate sunt specificate de către Vânzător prin intermediul website-ului sunt în descrierea acestora în subdomeniile website-ului. Orice alte detalii suplimentare pot fi solicitate de către Client, respectiv Cumpărător, Vânzătorului, înainte de a plasa o comandă.

4. TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND PLASAREA, CONFIRMAREA SAU ANULAREA, LIVRAREA ȘI RETURUL COMENZILOR

4.1. Forma de comunicare privind operațiunile comerciale

Prin efectuarea și înregistrarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefonic) prin care Vânzatorul își desfășoară operațiunile comerciale.

4.2. Comanda – este solicitarea inițială prin care Clientul, respectiv Cumpărătorul, printr-un document electronic, creat prin intermediul website-ului https://nestvet.ro/, transmite Vănzătorului intenția sa de a achiziționa sau cumpara bunuri și servicii de pe website.

4.3. Plasarea și trimiterea comenzii

Prin apăsarea butonului de confirmare a abonării sau a celui de finalizare a comenzii, cumpărătorul își oferă de bună voie acordul ca toate datele înscrise în formularul de comandă să fie procesate și utilizate cu scopul finalizării comenzii.

4.4. Notificarea privind comanda reprezintă o înștiințare automată primită de către Client, respectiv Cumpărător prin intermediul poștei electronice după plasarea unei comenzi. Aceasta are rol de informare și nu reprezintă confirmarea comenzii.

4.5. Confirmarea comenzii –se face telefonic sau prin poșta electronică (e-mail) după ce Vânzătorul verifică disponibilitatea bunurilor în stoc.

În funcție de natura produsului, fișier electronic sau produs fizic, Vânzatorul poate cere sau nu confirmarea comenzii prin apelarea numarului înscris de către Client, respectiv Cumpărător, pe formularul de comandă.

4.6. Stocurile

Stocurile reprezintă totalitatea bunurilor, fie fizice, fie în format electronic, puse în vânzare pe magazinul on-line, respectiv website-ul https://nestvet.ro/.

Pentru motive justificate (stoc limitat, produse defecte sau neconforme pe stoc), Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica numărul/cantitatea bunurilor și/sau serviciilor din comandă însă numai cu acordul solicitat în mod expers Cumpărătorului.

Vânzătorul va informa negreșit cumpărătorul cu privire la modificarea cantitățatii de bunuri și/sau servicii din comandă prin intermediul unui apel telefonic sau prin intermediul poștei electronice, înscrise în formularul de comandă și va solicita ulterior confirmarea comenzii din partea Clientului, respectiv Cumpărătorului. În acest caz, suma achitată în avans de către Cumpărător prin intermediul procesatorului de plăți on-line va fi recalculată, iar diferența rezultată va fi achitată celui căruia i se cuvine, fie Cumpărător, fie Vânzător.

În cazul stocurilor limitate, Cumpărătorul poate solicita telefonic sau prin e-mail anularea comenzii și de a-i fi restituită integral suma achitată;

4.7. Anularea comenzii

Vânzatorul poate și își rezervă dreptul de a anula o comandă atunci când:

4.7.1. anularea a fost solicitată în mod expres de către Client, respectiv Cumpărător prin intermediul poștei electronice sau telefonic;

4.7.2. dacă informațiile încrise în formularul de comandă de către Client, respectiv Cumpărător nu sunt corecte și reale;

4.7.3. când Clientul, respectiv cumpărătorul nu a putut fi contactat în termen de 7 (șapte) zile de la plasarea comenzii;

4.7.4. când încasarea sau rambursarea sumei aferente comenzii nu au fost efectuate sau nu au putut fi procesate;

4.7.5. când stocurile (Vezi punctul 4.6.) nu permit finalizarea comenzii, fără a exista ulterior vreo obligație materială sau posibilitatea de a pretinde daune sau interese a niciunei părți față de cealaltă.

4.8. Tranzacția

Încasarea sau rambursarea unei sume aferente unui bun sau serviciu oferit de către https://nestvet.ro/ Cumpărătorului, se va realiza prin utilizarea serviciilor procesatorului de plăti on-line agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

4.9. Prețurile

Toate tarifele bunurilor și serviciilor promovate pe website-ul https://nestvet.ro/ sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.. În cazul terților cu care vânzătorul are contract de colaborare, la care tarifele produselor și serviciilor sunt exprimate în altă monedă decât cea de pe magazinul on-line al  https://nestvet.ro/ sau care nu includ T.V.A., va fi menționat ca atare în descrierea produselor și serviciilor promovate.

4.10. Comisioane și costuri suplimentare

Dacă nu este impus direct de către Vânzător,acesta nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de către Cumpărător, inclusiv și nelimitat la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului cu care Cumpărătorul face plata.

4.11. LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE

4.11.1. Produsele comandate de către Cumpărător pe platforma https://nestvet.ro/ vor fi livrate în toată țara prin intermediul firmelor de curierat agreate de către Vânzător.

În funcție de natura produsului, Vânzătorul va procesa comanda și va livra, fie prin intermediul poștei electronice în cazul produselor în format electronic, fie prin intermediul curierului stabilit pe website-ul https://nestvet.ro/ în cazul produselor fizice comandate de către Client, respectiv Cumpărător.

Produsele fizice se livrează în toata țara și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

4.11.2. Termenul minim de livrare este de 3 zile, însă nu mai mult de 30 de zile, conform legislației în vigoare, cu excepția cazurilor în care Cumpărătorul și Vânzătorul au decis de comun acord un alt termen.

4.11.3. Costurile de livrare vor fi comunicate clar, în toate cazurile și pentru toate comenzile plasate de către Cumpărător pe platfroma https://nestvet.ro/, împreună cuprețul total de achiziție și alte eventuale costuri conexe impuse de Vânzător.

4.12. RETURNAREA PRODUSELOR

4.12.1. Clientul are dreptul de a returna gratuit produsele achizitionate în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

4.12.2. Cumpărătorul are dreptul de a-i fi restituită integral suma achitată, fie prin rambursare, fie prin restituire în contul din care a fost efectuată plata.

Restituirea sumei se va realiza în termenul legal de maxim 30 (treizeci) de zile din momentul în care bunul sau bunurile nedeteriorate au fost restituite Vânzătorului.

4.12.3. CONDIȚII DE RETURNARE A BUNURILOR:

– Bunurile pot fi returnate numai în cazul în care acestea nu au suferit deteriorări sau pagube induse de către Cumpărător;

– Bunurile returnate trebuie să se afle în ambalajul lor original, nealterat și fără deteriorări;

– Bunurile vor fi împachetate corespunzător, astfel încât să fie protejate pe parcursul transportului;

Returnarea bunurilor se realizează gratuit prin intermediul firmei de curierat agreată de către vânzător;

– Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC NEST VET SRL.

4.13. Facturarea

După confirmarea comenzii, în baza informațiilor reale oferite de Cumpărător, Vânzătorul emite către cumparator factura aferentă comenzii și produselor incluse în aceasta, excepție făcând produsele sau serviciile oferite de terți. În cazul în care cumpărătorul furnizează date incorecte sau incomplete, vânzătorul nu își asumă nicio răspundere, iar acest lucru poate atrage după sine anularea comenzii.

4.14. Încheierea comenzii – Comanda se consideră încheiată în momentul în care Cumpărătorul primește produsele solicitate prin intermediul comenzii.

În cazul în care produsele primite au suferit deteriorări pe parcursul transportului, Cumpărătorul poate returna gratuit comanda. Cumpărătorul poate solicita înlocuirea produselor neconforme sau poate solicita returnarea sumei achitate.

5. TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND RESTRICȚIILE ȘI LIMITĂRILE

5.1. Restricționarea sau limitarea Clientului sau a Cumpărătorului

În cazul în care conduita sau activitatea clientului, respectiv cumpărătorului pe website sau subdomeniile website-ului pot aduce prejudicii materiale sau de imagine Vânzătorului sau website-ului, se pot aplica măsuri de limitare sau chiar restricționare a celui dintâi menționat.

Motivele limitării sau restricționării pot fi solicitate ulterior de către Client, respectiv Cumpărător, Vânzătorului, prin intermediul poștei electronice. Totuși, vânzătorul își rezervă dreptul de a nu oferi justificări atunci când consideră că acestea ar aduce un prejudiciu website-ului https://nestvet.ro/ și subdomeniilor website-ului.

5.2. Conduita sau activitatea neadecvată

Orice prejudiciu de imagine, injurii, limbajul discriminatoriu sau neadecvat, diseminarea de informații false, anti-reclama, etc., sunt considerate a fi neadecvate și pot atrage restricționarea accesului Clientului sau Cumpărătorului implicat pe website-ul https://nestvet.ro/ și subdomeniile acestuia.

6. TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND PUBLICAREA ȘI PROMOVAREA PRODUSELOR DE LA TERȚI

6.1. Contracte de parteneriat

Vânzătorul poate publica pe website informații despre servicii, produse și/sau promotii practicate de către un alt terț cu care vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, polița stocurilor fiind aceeași ca în cazul punctului 4.6. Stocurile.

6.2. Subcontractările

Vânzătorul poate subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea și livrarea comenzii, nefiind necesar acordul sau informarea Cumparatorului.

7. TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ȘI DREPTURILE DE AUTOR

7.1. Drepturile de autor – Orice informație, scrisă sau comunicată prin intermediul website-ului https://nestvet.ro, însemnând dar nelimitat la logo, imagini statice sau dinamice, articole de blog în format text sau video, produse autentice și imaginea acestora, simboluri, etc.,  sunt proprietatea exclusivă a https://nestvet.ro, acesta rezervându-și toate drepturile de autor.

7.2. Încălcarea drepturilor de autor

Este strict interzisă copierea, publicarea, distribuirea, modificarea, și / sau utilizarea oricărei informații în scop personal, sau pentru obținerea unor foloase bănești, sau alt scop sau context decât cel intenționat inițial și fără acordul https://nestvet.ro solicitat prin poșta electronică.

Aprobarea utilizării informațiilor preluate de pe website se realizează doar printr-un contract scris și semnat și are caracter limitat la cele menționate concret în contract și perioada stabilită de comun acord.

7.3. Furnizarea datelor cu caracter personal către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului

În mod excepțional, prin încălcarea condițiilor menționate la punctele 7.1. și 7.2. informațiile cu caracter personal ale Clientului, respectiv Cumparatorului implicat în fraudarea drepturilor de autor, pot fi furnizate către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale.

Prin citirea prezentului document ați luat la cunostință că în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, vă sunt respectate toate drepturile prevazute de lege.